Enneagram coaching og parkurs

Du kan avtale time i Oslo eller via skype eller telefon. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.for å høre nærmere om dette. 

 • Enneagram-coaching og veiledning: Med utgangspunkt i din Enneagramtype snakker vi om livet og målene dine. Du blir mer klar på hvilke verdier du ønsker å bygge livet ditt på, og hvordan livet ditt skal være for at du for alvor trives. Hvis du ønsker det får du gode råd om hva som vil være sunnest for deg som den Enneagramtype du er.  
  Hvis du ikke kjenner din Enneagramtype, eller er usikker på den, starter vi med at du tar en test og vi snakker om testresultatet.  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Personligt kurs for par - med Enneagrammet
  Vi starter med å kartlegge Enneagramtypene deres (eller bekrefte dem, hvis dere allerede kjenner dem), og dere får en dypere forståelse for hverandres personlighet gjennom dialog-undervisning. Vi tar opp temaer som er særlige for dere, og jobber med å forstå hverandre bedre og finne veien videre frem. Vi bruker Enneagrammet til å snakke om hvordan dere kan styrke forholdet. Se priser nedenfor. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Er du usikker på veien videre frem? Coaching på målene dine 
  Klassisk coaching, hvor du blir støttet til å definere målene dine, og med støtte fra Helene finner frem til hvordan du oppnår dem. Du får spørsmål, som kan hjelpe deg til avklaring, og blir støttet til å finne dine egne svar. Dette kan også foregå på telefon eller skype (eller annen nettforbindelse) fra der du er! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Opplever du at du ikke kommer videre med store temaer i livet ditt? Relasjoner til nære personer, problemer som gjentar seg, sorg eller utilfredshet som ikke vil slippe taket? Situasjoner som gjentar seg, selvom du forsøker å endre dem?
  Med utgangspunkt i temaene dine jobber vi med terapeutiske prosesser, som skaper varig forandring. Det er ikke en forutsetning at du kjenner din Enneagramtype, men hvis du gjør tar vi utgangspunkt i de temaene som hører til typen. Vi jobber med forskjellige teknikker som tar utgangspunkt i avansert NLP, Voice Dialogue m.m. Det er myke teknikker, som bygger på oppmerksomhet på både tanker, kropp og følelser. Vi jobber ikke nødvendigvis med barndommen, men kan gjøre det. Teknikkene, kombinert med min mangeårige erfaring er særdeles effektive for de fleste. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Varighet og pris enkeltpersoner: En sesjon er 1 time. Prisen pr. sesjon er 950 kr. -  3 sesjoner med 1 uke eller 14 dager (eller lengre) imellom: 2500 kr.  Du kan betale med kort eller Vipps.
Validert Enneagramtest koster 250 kr. i tillegg (selges kun i forbindelse med coaching). 

Parkurs: Parkurset er typisk på 3 timer, fordelt på 2 x 1½ time. Det vil typisk være 3-6 uker eller lengre mellom de to gangene, slik at dere har tid til å jobbe med det dere har lært mellom kursene.  Pris: 2500 kr., som betales ved første time (kort eller Vipps). Hvis dere ønsker å ta en Enneagramtest forut for 1. gang blir prisen 3.000 kr. 

Sted: Sesjonene foregår enten på Skype / telefon eller i Torggata 1, 6. et., ringeklokke nr. 2. Kontakt Helene Makani for avtale på +47 4693 6030 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev