Enneagram Master innhold

Modul 1 : Utviklingsveien for typene

Denne modulen fokuserer på utviklingsveien for hver type, og har til formål å skape ytterligere bevissthet på egne mønstre og ubevisste overbevisninger. Vi tar utgangspunkt i modellen for de 9 nivåer for hver type, og jobber med øvelser som skaper større bevissthet om hvordan man kan bevege seg opp på de høyere nivåer. 

Du vil lære mer om egen utvikling og egne potensialer, men også forstå mer hvilken forskjell det gjør om mennesker av andre typer er på sunne, 'vanlige' eller usunne nivåer. 

Du vil dessuten få mulighet for å jobbe med å få mer bevissthet på din ubevisste drivkraft og  ubevisste overbevisninger, og du vil lære mer om hvordan du kan slippe gamle tankemønstre. 


Modul 2 og 3: Instinkter og Undertyper

Hver type kan deles opp i tre undertyper, som iblant an ha svært forskjellig adferd. Dette er viktig å lære om dels for å forstå mer om egne mønstre og utviklingspunkter, dels som grunnlag for å kunne hjelpe andre med å finne sin egen type. På denne modulen går vi igjennom undertypene, og du får en forståelse for hvordan disse er linket til grunnleggende instinkter i mennesket.

 

Modul 4: Typebestemmelse 

Vi kan aldri være 100 % sikre på hvilken type en annen person er, da det er helt avhengig av motivasjonen for den adferd vi kan iaktta. Men gjennom observasjoner av reaksjoner, og gjennom intervjus, kan vi danne oss noen teorier og dermed komme med forslag til andre om å undersøke f.eks. type 7 og type 8. På denne modulen vil du lære mer om hva du kan observere og hvordan du kan intervjue. Svært lærerikt, og en fin måte å oppsummere alt det du kan om Enneagrammet!

 
Modul 5: Tritypes

Tritypes er en teori som kom frem for 5-6 år siden, og som forklarer hvorfor vi kan kjenne igjen noen typer i oss selv, som vi hverken har `vinger` eller `ben` til. I utgangspunktet er vi 1 type, men som navnet Tritypes sier, kjenner vi til frykten og behovene fra to andre typer - en fra hvert senter. Det er en spennende teori, som alle ikke er enige i, men som vinner mere og mer innpass i Enneagram kretser. 

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.