Utdannelse til Enneagram Master Coach

Velkommen på den mest avanserte Enneagram utdannelsen som tilbys i Norge!

Her kan du, som allerede kan mye om Enneagrammet og coaching, ta neste skrittet til å bli en dyktig coach og/ eller til å få en ennå dypere forståelse av Enneagramtypenes temaer.

Målet med utdannelsen er først og fremst personlig og faglig utvikling for deltakene - og at de deltakere som ønsker det kan bli sertifisert som Enneagram Master Coach (og evt. ICTA Master Coach), og føle seg klar til å jobbe profesjonelt som coach. Du kan lese om sertifiseringen nedenfor. 

På utdannelsen går vi igjennom typene med henblikk på hvordan man kan støtte mennesker av de ulike typene til en dyp personlig utvikling, som kan bringe dem ut av typens mønstre. Du vil derfor lære ennå mer om både deg selv og andre. Det blir mange spennende øvelser og innsikt i hvordan du kan bruke ulike coaching teknikker - og deg selv - til å støtte andre til å skape forandring. 
Du vil også lære om de vanlige forsvarsmekanismene som ofte dukker opp i coaching (eller andre situasjoner). 

Innhold 

Vi vil bl.a. fokusere på

  • Din Enneagramtype og din personlige utvikling som coach
  • Hva kan du være særlig oppmerksom på i din kommunikasjon med mennesker av de ulike typene - i coahingen og generelt ? 
  • Typenes livstemaer og hvordan vi kan bevisstgjøre om dem
  • Typenes forsvarsmekanismer
  • Hvordan kan man støtte mennesker av ulike typer til å ikke bare å løse nåværende problem, men 'komme ut' av typens mønstre?
  • Og så vil vi selvfølgelig snakke om coaching forløp, coach etikk m.v. og om hvilken type coach du ønsker å være. 

Moduler

Utdannelsen består av 4 moduler á 2 dager. (Sertifisering er ikke en del av utdannelsen, denne foregår individuelt når man er klar, se nedenfor). Som på de øvrige utdannelses nivåene forventes en aktiv innsats mellom modulene.

Datoer:
Modul 1:
18.-19. sept. 2021
Modul 2:
16.-17. okt. 2021
Modul 3:
20.-21. nov. 2021
Modul 4:
29.-30. januar 2022

Pris: 19.500 kr. Early Bird: 18.000 kr. - betal senest den 18. juni 2021. 

 Forutsetninger for å delta: Du må være utdannet som  EnneagramCoach eller NLP Master (eller ha tilsvarende coachutdannelse), samt være Enneagram Master.

Sertifisering

De som ønsker det kan delta i en individuell sertifisering når de er klar.
For å bli sertifisert som Enneagram Coach må du ha minst 30 timers coach erfaring med "fremmede" klienter (personer du ikke kjenner fra før). Du må desuten ha mottatt minst 10 timers supervisjon, 8 timer i gruppe og minst 2 timer individuellt (dette er ikke inkludert i utdannelsen, betales separat).

Når du er klar til å bli sertifisert avtales dato med Helene. Du betaler 3.250,- kr. for sertifiseringen.

Sertifiseringen foregår ved at du fremsender et opptak av en coaching-sesjon, som Helene + sensor ser på forhånd. Du blir desuten bedt om å analysere din egen sesjon, og dine personlilge utviklingspunkter. Du vil på utdannelsen motta kriterier for hva du må kunne for å bestå sertifiseringen. Ved tilfressstillende nivå mottar du diplom som Enneagram Master Coach. 

Det er også mulig å motta internasjonalt diplom som Master Coach  (ICTA). For å motta dette må du bestå ovennevnte sertifisering samt dokumentere at du har minst 500 timers utdannelse, inkl. coach erfaring, supervisjon m.m. Du får mer orientering om denne sertifiseringsmuligheten på utdannelsen. 

Utdannelsen er godkjent av ICTA    ICTA logo

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.