Teamutvikling

Enneagrammet er et fantastisk verktøy til utvikling av medarbeidere, og til å forbedre kommunikasjonen i bedriften. Det er dessuten meget nyttig til forbedring av team-prosesser. I Danmark benytter mange ledergrupper seg derfor av denne modellen til å sikre seg de beste resultatene.

Vi har erfaring med Enneagrammet på mange nivåer og kan f.eks. tilby nedenstående, samt andre kurs som vi skreddersyr til bedriftens behov. 

Team-utvikling for ledergrupper

Ledergrupper treffer viktige beslutninger som påvirker hele bedriften. Bevissthet om beslutningsprosessen er viktig for gruppen og for firmaets resultater.

På dette kurset fokuserer vi på ledergruppens samarbeid og på hvordan beslutninger treffes. Med utgangspunkt i forståelse av Enneagram-personlighetstypene vil gruppen i samarbeid med konsulenten kortlegge hvordan kommunikasjons- og beslutningsprosesser foregår, og hvordan disse kan optimeres. 
Vi skreddersyr forløpet til organisasjonen - et typisk forløp vil være 1 dag + ½ -1 dags oppfølgning.

Vi underviser på flytende norsk, dansk eller engelsk. Kontakt oss for et uforpliktende møte på tlf. (+47) 46 93 60 30 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Team-utvikling for medarbeider- eller prosjektgrupper

På dette kurset fokuser vi på å styrke forståelsen for forskjellighetene i avdelingen/ gruppen, og på å få mer fokus på hvordan hver enkelts styrker kan utnyttes best mulig i samarbeidet. Vi innlegger samarbeids-øvelser med fiktive såvel som reelle problemstillinger, og coacher gruppen til større forståelse for hvordan samarbeidet i hverdagen kan forbedres. Kurset vil typisk ha en varighet av 2 dager, men kan tilpasses organisasjonen.  

Vi underviser på flytende norsk, dansk eller engelsk. Kontakt oss for et uforpliktende møte på tlf. (+47) 46 93 60 30 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev