Referanser

 


Helene Makani har igjennom flere år ført ledere og funksjonærer gjennom en utdannelse i kommunikasjon og personligt lederskap, og varetatt prosessen på en profesjonell og fleksibel måte.
Hennes store innsikt i Enneagrammet kombinert med hennes pedagogiske evner har fått selv de mest nølende til å bli aktivt interessert, og har ført til en generell forbedring av kommunikasjon og samarbeid i bedriften.

Henrik Halskov, adm. dir., Scanflavour


Som Leder har jeg alltid vært interessert i å lære mer om lederskap, vel vitende at det alfa og omeag er et større kjennskap til meg selv. Jeg har derfor både tatt utdannelse hos Makani Academy, og anvendt Helene Makani til å undervise i Enneagrammet for lederteams i DSB.
Dette har hatt stor betydning for samarbeidet i teamene våre, og vi kan derfor bare anbefale andre å utdanne sitt ledende personale i Enneagrammet med Helene Makani.

Bente Ellegaard Petersen, Chef for Kørselsplanlegging, DSB


Enneagrammet er et meget brukbart redskap til å skape oppmerksomhet på hvordan mennesker tenker og kommuniserer, ikke minst når underviseren er så kompetent og profesjonell som Helene Makani. Det er glimrende til å forbedre kommunikasjonen i teamet og bringe en bedre forståelse av de forskjeller det er mellom mennesker av forskjellig personlighetstype.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Enneagrammet og Helene Makani.      

Beate Nilsen Manager of B2B Sales, Bilia


Helene Makani har stor innsikt i psykologi, motivasjon og kommunikasjon, og leder dyktig kursdeltakerne gjennom øvelser som skaper innsikt og øker kommunikasjonsevner og fleksibilitet.

Siw E. Seland, Direktør, Storebrand Baltic


Det har vært en sann fornøyelse å samarbeide med Helene Makani, hun forstår å spre budskapet og samtidig følge opp etterpå så alle føler seg ivaretatt uansett type. Våre kunder har vært svært glade for å bli undervist av Helene Makani.

Liss Plambech Nordström, Partner, Leadership in Time


 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.