Validert Enneagramtype-test

Å kjenne Enneagramtypen sin er et godt utgangspunkt for personlig utvikling, til å forstå mer om egen motivasjon, kommunikasjon og hvordan man virker på andre. Det kan være basis for ytterligere undervisning i Enneagrammet, f.eks. i hvordan man skal tilpasse kommunikasjonen sin til andre Enneagramtyper. 
Dette er nyttig for ledere, og også for alle som ønsker å jobbe med å utvikle parforholdet sitt. 

Til bruk for avklaring av Enneagramtype bruker vi en validert belgisk test, som vi har oversatt til norsk (oversettelsen er også validert).
I kombinasjon med en samtale gir den en veldig sterk indikasjon på hvilken personlighetstype du er. Vi selger bare testen i forbinnelse med enten et teamutviklingskurs eller i forbinnelse med individuell coaching og veiledning. Coachingen kan evt. foregå på Skype, såfremt du bor uten for Oslo.
Prisen for test+coachingtime er 1500 kr. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


 

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev