Enneagrammet i Organisasjoner

Enneagrammet (Ennea = 9) er en kartlegging av 9 personlighetsstiler, som beskriver forskjellig motivasjon, tankemønstre og kommunikasjonsformer for 9 forskjellige mennesketyper. Modellen gir svært nyttig informasjon om hvor forskjellig mennesker tenker og kommuniserer, og øker fokuset på ulike styrker i et team. Som lederutviklingsverktøy gir det mulighet for å utvikle evnen til å bruke både den mentale, den emosjonelle og den intuitive intelligensen.

Modellen gir ledere og team:

  • En nøkkel til forståelse av egne personlige styrker og utviklingsområder. Man blir mer bevisst på seg selv og sin lederstil, og på hvordan man virker på andre mennesker.
  • En ny forståelse for hvordan man kan motivere og kommunisere med forskjellige typer medarbeidere.
  • Fokus på forskjellige måter å treffe beslutninger på, og evne til i høyere grad å utnytte de forskjellige styrkene hos teammedlemmer 
  • Forbedret samarbeid mellom medlemmene i teamet gjennom øket kunnskap om de andre teammedlemmenes motivasjons- og reaksjonsmønstre. Dette øker produktivitet og effektivitet vesentlig.

«Enneagrammet har vært en åpenbaring for meg og er det beste verktøyet jeg kjenner for egen utvikling. Jeg har lært hva det egentlig betyr at vi alle er forskjellige, og har høstet store gevinster gjennom å ha med meg denne innsikten.» 

Claudia S. Talgo, seksjonssjef, Høgskolen i Oslo og Akershus

 

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev