Stipendiat

Stipendiat for studerende

Jeg tilbyr nå et stipendiat for studerende (eller andre som har dårlig råd), som ønsker å jobbe med sin personlige utvikling.

Stipendiatet består av 12 online coaching timer, hvor du får støtte til at jobbe med Enneagram mønstrene dine. Jeg hjelper deg med å se blinde sider, og med å finne ubevisst motivasjon for reaksjonene dine, og vi jobber med små øvelser som kan støtte deg til gradvis å slippe denne motivasjonen. Vi jobber i det tempoet som passer for deg og der du er i utviklingen din.
Målet er at du skal få det bedre i livet ditt!

Hvem kan søke:
Alle, uansett alder,

  • som studerer (eller på annen måte har dårlig råd).
  • som har hørt om Enneagrammet og skjønner at det kan være en vei til personlig utvikling. som er motivert for å komme videre, og har bestemt at NÅ skal det skje, og som skjønner at i den prosessen trenger man hjelp og støtte.

 Krav til deg:

Du må være motivert for virkelig å komme videre, og dermed jobbe med deg selv, ikke bare i coaching timene, men også mellom timene. «Jobben» består i observasjon av dine egne mønstre, øvelser i å slippe og endre mønstre, samt å lese mer om/ se videoer om Enneagramtypen din. Det kan også bestå i særlige oppgaver du får av meg.

Din søknad:
Skriv i søknaden navn og alder, samt begrunnelse for hvorfor du søker dette stipendiatet. Gjør også kort rede for din økonomiske situasjon.
Alle søknader leses bare av meg, og destrueres etter avgjørelsen om hvem som får stipendiatet.
Det deles ut 1 stipendiat i året.
Søknadsfrist for 2020: Den 15. september. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. merket Stipendiat. 

Alle som søker får beskjed senest den 30. september.
Den som mottar stipendiatet kan begynne på coachingtimene umiddelbart.

Jeg gleder meg til å høre fra deg 😊.

Hilsen Helene

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.