Om Makani

Makani Kurs & Coaching (tidl.: 9TYPER) er grunnlagt og eiet av Helene Makani.
Helene er dansk, og var medeier av NLP Huset i København frem til 2002, hvor hun flyttet til Norge og grunnla NLP Huset i Oslo.
Etter en periode i utlandet, hvor hun underviste i en rekke land, er hun nå flyttet tilbake til Norge. 
Helene utdannet seg i NLP i 1989-1993, og er Certified NLP Master Trainer. Hun utdannet seg i Enneagrammet i 1995-1998, og er Accredited Professional Member av IEA, International Enneagram Association. Hun er desuten forfatter til boken: Enneagrammet - din personlige udviklingsvej.


Makani tilbyr en rekke åpne kurs i  NLP og Enneagrammet, samt utdannelser til NLP Master, Enneagram Master og Enneagram Coach.
Jeg jobber desuten med inhouse kurs i Organisasjons-, Leder- og Teamutvikling. 

Jeg bruker NLP og Enneagrammet fordi disse modellene gir verktøyer til å forbedre livet på en rekke områder:
- personlig, gjennom personlig innsikt og mulighet for løpende selvutvikling
- kommunikasjonsmessig, fordi de gir innsikt i hvor forskjellig mennesker tenker og handler, og gir anvisninger på hvordan man kan bli mer fleksibel i sin kommunikasjon
- samarbeidsmessig, fordi modellene gir en fantastisk forståelse for menneskers forskjellighet og deres motivasjons strategier
- i forhold til organisasjonsutvikling, fordi alle medarbeidere kan få innsikt i hvordan de kan bidra til å løfte organisasjonen til et nivå hvor alt går lettere

Utdannelsene er anerkjent av ICTA, International Coach and Trainer Association. 

ICTA logo

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev