Uttalelser

Det sier tidligere kursister om utdannelsen:

Min viktigste grunn til å følge NLP-kurset var å diversifisere CV’en min. Jeg hadde jobbet som business coach før og ønsket å bringe kunnskapen min til et annet nivå. Jeg kjente Helene og hennes metodikk fra før, og kan bare beskrive NLP utdannelsen som: TRANSFORMATIONAL.

Jeg har lært så mye - om meg selv, mine behov, mine ressurser, måten jeg hadde begrenset meg selv på, og hvordan man kan endre det negative til noe som kan brukes til å oppnå mål og å se livet fra et gladere, positivt perspektiv. Man spør seg selv hvorfor et slikt fag ikke er en del av utdanningsprogrammet på skolen. Det kan virkelig hjelpe så mange til å se at vi alle har svar på det vi noen ganger ser som ‘problem’.

Fra dag en ble vi utfordret til å analysere det vi trodde på, å stille spørsmål til overbevisninger i våre liv og  dermed å skape forandringer. Personlig hadde jeg store vanskeligheter med å si nei til andre, å sette mine egne behov forrest.  Med NLP innså jeg, at en stor del av det vi kaller ‘lykke’ handler om forholdet mellom våre verdier og verden rundt oss. På en måte er jeg nå mer ansvarlig for det jeg vil med livet mitt. Jeg er svært takknemlig til deg, Helene, for alle de positive forandringer du hjalp meg å skape!

Alber Souza,
Språklærer

 

 Jeg hadde behov for å se på meg selv som leder og Marta på en ny måte. Jeg ønsket å veilede meg selv og mine medarbeidere bedre enn tidligere.Selv om jeg fra før visste mye om kommunikasjon, lærte jeg mye nytt, og fikk mye ny innsikt. Jeg lærte hvor  viktig det er å ikke gi råd, men stille spørsmål som kan få andre til selv å finne svarene sine. 

Jeg synes at kurset var krevende og givende. Jeg møtte mennesker som var åpne og delte med oss andre. Jeg satte pris på tryggheten jeg opplevde i gruppa og på coachingen fra Helene for å lære. Men jeg lærte kanskje mest av de mange praktiske oppgaver, hvor vi coachet hverandre.
Jeg er blitt bedre til å veilede andre, og opplever også at jeg har fått en klarere indre dialog . Jeg aksepterer at jeg har både positive og negative følelser uten å henge meg for mye opp i de negative. Jeg har lært å være snillere med meg selv.

Marta Prerovska,
Seksjonssjef

NLP Practitioner kurset hos Helene var en herlig opplevelse! Ikke bare er Helene en svært god formidler. Hun gir også gode eksempler og forenkler tematikken på en slik måte at kunnskapen sitter! Helene gjør det så jordnært og «enkelt», og det appellerte veldig til meg! Jeg er veldig glad for verktøyene jeg har lært, innsikten jeg har fått og utviklingsprosessen jeg har gått gjennom i denne perioden!
Noen av de viktigste punktene for meg her vært: forståelsen for hvorfor folk handler som de gjør. Det å observere andre mennesker med en dypere forståelse og aksept. Flere gode verktøy for å kunne få til endringer, både for seg selv og andre. Jeg kan ikke gjøre endringen hos andre, den må skje hos meg selv.
Gleder meg til å ta fått på Master etter hvert!

Kjersti G.

Jeg tok NLP Practitioner-kurset hos Helene Makani høsten 2017.  Helene lyktes med å få meg til å se sammenhenger jeg ikke har vært oppmerksom på, og jeg fikk ny innsikt på mange områder – med en rekke aha-opplevelser underveis. Noen få eksempler: Hvorfor reagerer jeg som gjør i visse situasjoner? Hvordan virker min kommunikasjon inn på andre? Hva kan jeg gjøre for å styre mine egne tanker og min adferd.  Hvordan kan jeg finne fram til hvilke mål jeg skal jobbe mot, og hvordan skal jeg komme dit? Hvordan kartlegge hva som ikke fungerer i en relasjon, og hva kan jeg gjøre med det?   Hvordan kan jeg endre min språkbruk slik at jeg oppnår det jeg ønsker.

Mvh Dag Inge Danielsen, Selvstendig næringsdrivende, kommunikasjonsrådgiver og skribent


Jeg tok NLP Practitioner utdanning hos Helene Makani våren 2017. Utdanningen var grundig og praktisk orientert, og har gitt meg gode verktøy i mitt arbeid som lærer og forfatter. Jeg anbefaler NLP utdanningen på det varmeste. De virkningsfulle metodene, og Helene Makanis mangeårige erfaringer og kunnskap formidles på en innsiktsfull og utviklende måte.

Barbro Thorvaldsen

 

Kva NLP har betydd for meg er like stort og omfattande som det er vanskeleg å presentere meg sjølv. NLP gjev ein rekke verktøy, og eg har bruka NLP teknikkane i å rydde i eiga kvardag. I løpet av studiet har spor endra form, dei trer fram på ein annan måte, der anna rett og slett har dusa ut. Dagens spor og retning er kanskje ikkje så annleis, likevel er det annleis, og ved å følge opp NLP har eg eit glimrande verktøy for å realisere det eg trur på, vil og kan.

På bildet ser du son min og eg på fjelltur i Telemark sin vakre natur, sekken er med, det er regn og tåke, niste, varme klede og nærkontakt. Korleis me møter verda rundt og i oss er filtrert i augeblikk av forteljingar der målet er individuelt og samansett. Tusen takk så langt!!!

Anita

Anita Cumbes Pedersen

 

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev