Foredrag: Styr hjernen din, styr resultatene dine

Neste foredrag: Onsdag 27. februar kl. 19. Følg link for påmelding.

Det er forsket mye i hvordan hjernen fungerer; noe av det man har funnet frem til er, at vi tenker 60-80.000 tanker hver dag. Dessverre er opp til 70% av dem noen vi har tenkt før!

Mye av det vi tenker i løpet av en dag er altså gjentakelser – vi kjører så å si noen gamle programmer. Det medfører at vi ofte reagerer på automatpilot, og det kan gjøre det vanskelig å endre vaner eller å skifte retning. Vi har kanskje lyst til at det skal skje noe nytt, men vi får ikke gjort noe med det.

Så er det du som styrer hjernen din? Eller er det hjernen som styrer deg?
Og kan man skape forandring om man blir bevisst tankene sine?

Det interessante er, at tanker påvirker hvordan vi reagerer på det som skjer rundt oss. Så jo mer bevisste vi er tankene våre, og jo mer vi tar ansvar for at vi selv er med på å skape mange av de situasjonene som oppstår i livene våre, desto bedre resultater oppnår vi. Det gjelder både i private relasjoner og på jobben. 

På dette foredraget vil du lære mer om tankene dine, og du vil lære hva du kan gjøre når du ønsker å endre måten du tenker på .
Vi kommer inn på emner som motivasjon, valg, negativ «selvsnakk» og oppmerksomhet.

Sted: Litteraturhuset i Oslo. Pris: 100 kr. Følg link for påmelding. 

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev