NLP og Enneagrammet

Neste foredrag er ikke planlagt - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du ønsker å høre nærmere!

På dette foredraget får du en introduksjon til de to modellene, som vi bruker i Makani, fordi vi synes de er utrolig spennende innfallsvinkler til å forstå den menneskelige psyke. De gir en selvinnsikt og en forståelse for andre mennesker, som er helt unik. Og samtidig anviser begge en vei til å endre uhensiktsmessige mønstre, slik at man kan bruke denne innsikten til personlig utvikling.

Denne innsikten gir mulighet for å lære å coache seg selv og andre, så hvis du er interessert i personlig utvikling og/eller brenner for å hjelpe andre, kan du på utdannelsene våre lære å støtte andre til å finne sin vei og sin lykke i livet. 

Kom og hør om hvorfor vi er så begeistret, og finn ut av om det er noe for deg. Møt Helene Makani, som er en av Skandinavias mest erfarne undervisere innen for både NLP og Enneagrammet, og som er den eneste i Norge som tilbyr utdannelse til Enneagram Master og Enneagram Coach.

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev