Workshop: Mindre stress- bedre relasjoner

Neste gang: Kl. 19 den 28. februar 2018 - du kan melde deg på her

Mange mennesker opplever en hverdag som er svært stresset, og hvor man bestandig er på vei til det neste man må gjøre. De færreste av oss er tilstede i nuet, og det er synd, for vi går glipp av selve livet, det som foregår her og nå. Vi går glipp av den kontakten som kan oppstå mellom mennesker, og den kjærligheten som kan strømme til og fra dem du er glad i.

Manglende tilstedeværelse betyr at vi alt for ofte tror vi vet hva andre sier, eller fortolker det de sier, og reagerer uten egentlig å være tilstede sammen med andre.
På denne workshopen vil du høre noe om bakgrunnen for hvorfor vi har vanskelig for å være tilstede, og du vil få anledning til å reflektere over noen av vanene dine. Du vil dessuten lære enkle øvelser som du kan bruke i hverdagen din, og som kan øke tilstedeværelsen din.

Dette er en workshop, hvor du er aktivt deltakende. Det vil være individuelle øvelser og små øvelser med en samtalepartner.

Sted: Torggata 1, 6.et. Pris: 200 kr. Du kan melde deg på her. 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev