Enneagram Coach

Er du interessert i å lære å coache ? Å bli en dyktig coach, som kan støtte andre til å skape de forandringene de ønsker? 

Og er du interessert i personlig utvikling for deg selv og andre? Å lære kjenne deg selv, utvikle evnene dine og oppdage skjulte potensialer? I tillegg oppleve økt tilstedeværelse, ro og livsglede, som alt sammen er med til å forbedre relasjonene til andre mennesker? – Og kunne du tenke deg å støtte andre til det samme?

shutterstock 330606755

Denne utdannelsen er både for deg, som...
 - for deg som ønsker å bli en veldig dyktig - eller enda dyktigere - coach og jobbe selvstendig med coaching;
- for deg, som jobber som leder og ønsker å bruke coaching som en del av ledelsesverktøyet ditt;
-  for deg som ønsker sterk personlig utvikling som fører frem til et mer meningsfylt liv 

På utdannelsen vil du bli bedre kjent med deg selv og med hva som egentlig er viktig for deg, og bli bedre til å nå de målene du setter deg – hva enten det er håndgripelige mål som f.eks. et nytt hus, eller mål som handler om f.eks. større harmoni og balanse i livet. Du vil få mulighet for å forbedre relasjonene dine til andre mennesker, da mye av utdannelsen handler om kommunikasjon, lytteevne og økt tilstedeværelse.

Målet med utdannelsen

Målet med utdannelsen er å utdanne coacher som kan møte andre med åpenhet og forståelse, og støtte andre til å nå de målene de setter seg. Coacher som har vært igjennom egen personlig utvikling og som møter andre med toleranse og oppriktig positiv interesse.

Etter vår mening er en dyktig coach en person som kjenner seg selv og er oppmerksom på samspillet mellom coach og coachee (klient);  en person som dessuten har utviklet evnen til å lytte, og evnen til å finne inn til kjernen i det som forhindrer coachee i å komme videre i livet sitt.

Enneagrammet gir forståelsen for menneskers motivasjon og tankemåte. Dermed er modellen et fantastisk grunnlag for å møte mennesker der de er, og kunne hjelpe dem med å finne ut av hvordan de skal komme videre i sin personlige utvikling.
Vi anvender dessuten en del modeller og teknikker fra NLP og Mindfulness, samt modeller som er utviklet på basis av 25 års personlig erfaring med coaching.

Innhold av utdannelsen

På utdannelsen vil du lære om de 9 personlighetstyper i Enneagrammet, og dermed få en grundig forståelse for menneskers tankemønstre, motivasjon og veier til personlig utvikling.
Dessuten vil du på NLP utdannelsen lære mye om kommunikasjon, coaching og målsetning som grunnlaget for en god dialog, samt en rekke modeller og teknikker til støtte for personlig utvikling, som du i første omgang kan bruke på deg selv, og senere lære å bruke for å støtte andre. 

Du vil lære å:
 -     Skape endringer i begrensende tankemønstre – for deg selv og andre
-        Bli mer bevisst om hva som egentlig er viktig for deg, og skape mer av det du har lyst til i livet – og støtte andre til det samme
-        Skape gode kommunikasjonssituasjoner også med mennesker som er veldig annerledes enn deg
-        Utvikle evnen til indre ro og lyttende nærvær som basis for å kunne støtte andre
-        Forstå menneskers motivasjon for det de gjør, og hvordan dette både kan være en drivkraft og en hindring for personlig utvikling
-       Spørre inn til temaet bak problemet, og kjenne igjen forskjellige typer forsvarsmekanismer
-        Forstå forskjellen på utvikling av Ego og utvikling av Essens (indre kjerne), og jobbe med utvikling av din egen Essens
-        Kunne hjelpe mennesker med personlig utvikling på mange ulike nivåer, alt etter behov og ønsker
-        Samt naturligvis en velfungerende metode for å coache andre, uansett om du vil bruke det  du lærer som profesjonell coach, som leder eller til å forbedre jobben og hverdagen din.

Utdannelsen består av :
1) Utdannelse til NLP Coaching Practitioner 
2) 
Utdannelse til NLP Coaching Master 
3) Utdannelse til Enneagram Master 
4)  
Utdannelse til  NLP- og Enneagram Coach

ELLER: 
1) Utdannet Coach (minst 2 års utdannelse fra godkjent skole, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)
2) Utdannelse til  Enneagram Coach

Ut over selve undervisningen omfatter utdannelsen også møter i kollokviegrupper, supervisjon og personlig coaching. Man må derfor avsette tid til utdannelsen, akkurat som når man melder seg på andre studier. Det er dog ikke mer omfattende end at man kan gjøre det ved siden av jobben.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en uforpliktende samtale, hvis du ønsker å høre mer om utdannelsen og/eller hvordan den passer med den utdannelse du har fra tidligere.  

 

 Vi har godjkennelse fra ICTA og IEA       .ICTA logoIEA Accreditation Marks 2018 Professional

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.