Spesialisering: NLP- og Enneagram Coach

Denne utdannelse er for deg som vil jobbe profesjonelt som coach, eller bruke coaching som en del av lederverktøyene dine - og/eller for deg som vil berike livet ditt med større selvinnsikt og forståelse for deg selv og andre.  Påmelding.

Forutsetninger for å delta: Du må være utdannet som NLP Master  og Enneagram Master. 

Innhold og utbytte
På utdannelsen vil du lære
- Hvordan coache mennesker av de ulike Enneagram typene - og hvordan bli en dyktig coach
- Typenes forsvarsmekanismer og livstemaer
- Avanserte NLP teknikker, såsom Frigjøring fra avhengighet, Essensforvandling m.m.
- Hvilke teknikker egner seg best til hvilke typer problemstillinger? Hvordan skaper man størst mulig utbytte for coachee?
- Dine sterke sider som coach  - og dine blinde. Hva du skal være særlig oppmerksom på i coaching av de ulike typene.
- Coach sesjon, coaching forløp, coach etikk m.v. Din coach identitet.

Moduler
Utdannelsen består av 3 moduler á 3 dager. Sertifisering er ikke en del av utdannelsen, denne foregår individuelt når man er klar (les om sertifisering nedenfor). Som på de øvrige utdannelses nivåer forventes en aktiv innsats mellom modulene. 

Modul 1: 20.-22. sept. 2019
Modul 2: 1.-3. nov. 2019
Modul 3: 28. feb.-1. mars 2020

Alle dager kl. 10-17. 
Du melder deg på her.

Sertifisering

For å bli sertifisert som NLP- og Enneagram Coach må du ha minst 30 timers coach erfaring med "fremmede" klienter (personer du ikke kjenner fra før). Du må desuten ha mottatt minst 10 timers supervisjon, 8 timer i gruppe og minst 2 timer individuellt.
Når du er klar til å bli sertifisert avtales dato med Helene. 
Sertifiseringen foregår ved at du fremsender et opptak av en coaching-sesjon, som Helene + sensor ser på forhånd. Du blir desuten bedt om å analysere din egen sesjon, og dine personlilge utviklingspunkter. Du vil på utdannelsen motta kriterier for hva du må kunne for å bestå sertifiseringen. Du mottar diplom som NLP- og Enneagram Coach. 

Det er også mulig å motta internasjonalt diplom som Master Coach  (ICTA). For å motta dette må du kunne dokumentere at du har minst 500 timers utdannelse, inkl. coach erfaring, supervisjon m.m. 

 Du kan melde deg på her.

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev