Enneagrammet i Ledelse

Enneagrammet i Ledelse

Enneagrammet har vært en åpenbaring for meg og er det beste verktøyet jeg kjenner for egen utvikling. Jeg har lært hva det egentlig betyr at «vi alle er forskjellige», og har høstet store gevinster både i mitt private liv og på jobb gjennom å ha med meg denne innsikten. Helene Makani er en raus og tålmodig formidler og gir rom og tid til selverkjennelse. Hennes humor og genuine interesse i andre mennesker har vært en uvurderlig støtte i min prosess. Det gjør også at alle deltagere er åpne og ærlige, og den læringen man da får tilgang til må rett og slett oppleves. Jeg vil anbefale kursene til absolutt alle, de foregår i meget trygge rammer og uten noe som helst press. Og man tar med seg akkurat så mye som man vil, og så kommer man tilbake for mer. Garantert!

Claudia Steidl Talgo, seksjonssjef

Dette kurset fokuserer på hvordan Enneagrammet kan brukes i Ledelse, og på hvordan man kan lære mer om egen ledelsesstil og om hvordan man kan motivere medarbeidere på forskjellig måte.

Kurset henvender seg primært til Ledere, Konsulenter og HR personale.

Utbyttet av kurset vil være:
* Kjennskap til de 9 Enneagramtyper
* Kjennskap til egen type for å forstå eget utgangspunkt
* Bedre forståelse for forskjellige typer motivasjon 
* Forbedret evne til kommunikasjon med medarbeidere 
* Forståelse for hva som skjer i teams, og hvilken rolle man selv tar i lederteamet

Kurset går som åpent kurs over 3 enkeltdager, eller arrangeres som internt kurs i organisasjon/ bedrift. Vennligst kontakt Helene Makani for nærmere informasjon og avtale. 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.