Enneagramkurs på Kreta

Enneagramkurs og Enneagram-treff på Kreta i august 2019
DATOER KOMMER SNAREST!

Kom med til Kreta i en uke og fordyp deg i Enneagrammet! Møt andre Enneagram-entusiaster og bli mye klokere på deg selv, andre mennesker og ideene i Enneagrammet!  Få en ferie med innhold sammen med hyggelige mennesker som deler interessen din for Enneagrammet!

Dette er både kurs for begynnere og møteplass for de som kjenner til Enneagrammet. Vi tilpasser programmet så det passer til alle nivåer!

Du får både kurs og ferie, tid til å fordype deg i det du lærer, og til å diskutere det med de andre deltakerne ved poolen og over middagen.
shutterstock 615571835Det er 3 timers kurs hver dag, så du har det meste av dagen til rådighet til å ligge ved poolen eller på stranden, som er i gåavstand fra hotellet. 

* Apollo Reiser, som er turens arrangør, kan formidle fly fra alle større flyplasser i Norge, Sverige og Danmark.


Enneagramkurs
Denne uke er både for deg som gjerne vil lære (mer) om Enneagrammet og for deg som kan mye om det og gjerne vil diskutere, møte andre Enneagram-entusiaster, få innspil og veiledning fra Helene og ha en ferie med Enneagram-innhold.
Vi er to undervisere (Helene Makani og Christian Brym), så det blir kurs både for begynnere og viderekomne, og kursene tilrettelegges etter hvem som deltar på det, og etter deltakernes ønsker.  Christian er bla. Enneagram Master og Gurdieff ekspert, og kan fortelle mye interessant om det opprinnelige Enneagrammet, om selv-observasjon og mye mer.
Målet er at det skal bli moro og interessant og ikke minst personlig utviklende for alle!

Working outside 5
Vi er i ferd med å finne et bra hotell på Kreta 


Pris for fly, 7 dager på hotel og Enneagramkurs blir ca. 10.000 kr. 
I prisen inngår: Fly fra Gardermoen* til Kreta, transfer fra lufthavnen til hotellet, 7 netter på Hotel i delt dobbeltrom , samt 3 timer Enneagramkurs hver dag. Det er mulig å få enkeltrom mot tillegg i prisen. Vi anbefaler at du har med egen reiseforsikring.

* Apollo Reiser, som er turens arrangør, kan formidle fly fra alle større flyplasser i Norge, Sverige og Danmark.

 

DATOER OG PRIS FOR AUGUST 2019 KOMMER SNAREST

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev