Enneagramkurs på Kreta

Enneagramkurs og Enneagram-treff på Kreta i uke 35- 2018 UTSOLGT
VI PLANLEGGER Å HOLDE DETTE KURS IGJEN NESTE SOMMER! NYE DATOER KOMMER SNAREST!

Kom med til Kreta i en uke og fordyp deg i Enneagrammet! Møt andre Enneagram-entusiaster og bli mye klokere på deg selv, andre mennesker og ideene i Enneagrammet!

Dette er både kurs for begynnere og møteplass for de som kjenner til Enneagrammet. Vi tilpasser programmet så det passer til alle nivåer!

Du får både kurs og ferie, tid til å fordype deg i det du lærer, og til å diskutere det med de andre deltakerne ved poolen og over middagen.
shutterstock 615571835Det er 3 timers kurs hver dag, så du har det meste av dagen til rådighet til å ligge ved poolen eller på stranden, som er i gåavstand fra hotellet. Du kan også ta med buss til Chania.

Program:
Lørdag den 25. august: Avreise Oslo Gardermoen*
Søndag den 26.: Kl. 12-15  Enneagramkurs starter
Mandag den 27.: Kl. 12-15 Kurs
Tirsdag den 28.: Fridag. Du kan evt. ta på utflukt med Apollo Reiser (på egen regning)
Onsdag 29.: Kl. 12-15  Kurs
Torsdag 30.: Kl. 12-15 Kurs
Fredag 31.: Kl. 12-15 Kurs
Lørdag 1. september: Utsjekking og hjemreise

* Apollo Reiser, som er turens arrangør, kan formidle fly fra alle større flyplasser i Norge.


Enneagramkurs
Denne uke er både for deg som gjerne vil lære (mer) om Enneagrammet og for deg som kan mye om det og gjerne vil diskutere, møte andre Enneagram-entusiaster, få innspil og veiledning fra Helene og ha en ferie med Enneagram-innhold.
Vi er to undervisere (Helene Makani og Christian Brym), så det blir kurs både for begynnere og viderekomne, og kursene tilrettelegges etter hvem som deltar på det, og etter deltakernes ønsker.  Christian er bla. Enneagram Master og Gurdieff ekspert, og kan fortelle mye interessant om det opprinnelige Enneagrammet, om selv-observasjon og mye mer.
Målet er at det skal bli moro og interessant og ikke minst personlig utviklende for alle!

Working outside 5
Vi bor på Hotel Atrion i Agia Marina, Kreta
Hotellet har stor pool og ligger 100 meter fra stranden, og Apollo Reiser skriver om Agia Marina: Agia Marina ligger bare to kilometer fra Platanias og ca. enn mil vest for Chania by. Nede ved kysten på de lange, brede sandstrendene er det alltid mye turister, men drar du litt oppover, til gamle Agia Marina, kan du virkelig få en følelse av den ekte, greske atmosfæren. Her finner du alt du trenger for en avslappende eller aktiv ferie. Restauranter, tavernaer, bakerier og flere håndverks- og souvenirbutikker er bare noe av utvalget. Byens navn er hentet fra den gamle kirken, og omgivelsene preges av olivenlunder, appelsinplantasjer og en herlig sandstrand. Les om hotellet her.

Pris for fly, 7 dager på hotel og Enneagramkurs: 9.975 kr. i alt.
I prisen inngår: Fly fra Gardermoen til Kreta, transfer fra lufthavnen til hotellet, 7 netter på Hotel Atrion i Chania i delt dobbeltrom med eget minikjøkken, samt Enneagramkurs med Helene Makani. Mat er ikke inkludert. Det er mulig å få enkeltrom mot tillegg i prisen. Vi anbefaler at du har med egen reiseforsikring. 

KURSET ER UTSOLGT! Vi regner med å arrangere kurs igjen i sommeren 2019.

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev