Enneagramkurs på Kreta

Enneagramkurs og Enneagram-treff på Kreta 

Turen i 2020 er desverre avlyst på grunn av covid-19.

Kreta 8

 

 

 

 

Kom med til Kreta i en uke og fordyp deg i Enneagrammet!  Møt andre Enneagram-entusiaster og bli mye klokere på deg selv, andre mennesker og ideene i Enneagrammet!  Få en ferie med innhold sammen med hyggelige mennesker fra Norge og Danmark, som deler interessen din for Enneagrammet! 

 Dette er både kurs og møteplass for Enneagramentusiaster! 

Alle som har grunnleggende kjennskap til Enneagrammet kan delta, det blir opplegg og øvelser til ny selvinnsikt og kunnskap på alle nivåer.

Du får både 3 timers kurs hver dag, med tid til å fordype deg i det du lærer, og ferie som du kan bruke som du vil.
Undervisningen foregår fra kl. 10-13 slik at det blir en god lang ettermiddag til å bade, gå på strandpromenaden, spise lunsj og slappe av - og ikke minst: snakke Enneagrammet med noen av de andre deltakerne.Med mindre du foretrekker å dase alene på stranden med en god bok - det er helt opp til deg. 

Kreta 7

De fleste liker å møtes til middag i 19-tiden, og vi pleier å ha mange gode samtaler over gode, greske middager. 

Enneagramkurset
Emnet for kurset i 2020 vil være de 3 sentrene  - hvordan vi bruker og misbruker hodesentret, hjertesentret og kroppsssentret. Vi vil sette fokus både på teori og på praktiske øvelser til å utvikle og balansere sentrene.
Å arbeide med sentrene gir større balanse i livet og større tilstedeværelse - og kanskje blir du litt mer intelligent, når du bruker alle tre "hjerner" ? 
Du vil få undervisning både av Helene Makani, og av Christian Brym, som har to litt forskjellige vinkler til Enneagrammet - så du vil helt sikkert lære noe nytt, og få enda større innsikt i deg selv, andre og Enneagrammet.

Uken er både for deg som er litt ny i Enneagrammet og gjerne vil lære mer, og for deg som kan mye om det og gjerne vil møte andre Enneagram-entusiaster, få innspil og og ny innsikt fra Helene og Christian, og ha en ferie med Enneagram-innhold! 
Vi har undervisning fra kl. 10-13 de fem første dagene, lørdag er fridag.

Hotellet                                                                                      
Vi bor på hotell Santa Marina i den hyggelige byen Agios Nikolaos, som har det hele: bykjerne, strand og et stort utvalg av kafeer og restauranter.
Apollo skriver om hotellet: 'Herlige Santa Marina ligger i hjertet av Agios Nikolaos, rett ved marinaen. Den populære stranden Ammos Beach ligger bare noen få meter fra hotellet. Her nyter du godt av nærheten til stranden, marinaen og byen med utvalget av restauranter og butikker. Hotellet har et lite bassengområde med gratis solsenger samt bassenghåndklær mot avgift.'

shutterstock 615571835

Priser:
Delt dobbelrom: 10.900 kr. pr. pers. 
Enkeltrom: 13.400 kr. pr. pers. 
Prisen inkluderer: Fly, hotell med frokost, 1 stk. innsjekket bagasje, busstransfer fra og til flyplassen - samt Enneagramkurs. 

Dag I. Danielsen skriver om oppholdet i 2019:
For meg var kursopplegget midt i blinken. Jeg var med til Kreta for første gang, og hadde ikke mye bakgrunn fra Enneagrammet. Gjennom spennende forelesninger og øvelser fikk jeg innblikk i mange sider ved enneagrammet, som jeg har fått lyst til å utforske nærmere – fordi jeg ser det er så mye å hente. Det handler om selvinnsikt og bevisstgjøring på mange plan, og jeg fikk mange aha-opplevelser underveis.
Oppholdet og kurset var praktisk tilrettelagt, med tydelige rammer. Jeg satte pris på at vi hadde frihet til å velge mellom faglig fordypning eller egentid i den hyggelige byen Agios Nikolaos på ettermiddagene.

Turen arrangeres i samarbeide med Apollo Reiser. 

  

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.