Utdannelse til NLP- og Enneagram Trener

Bli sertifisert til å tilby egne utdannelser i NLP og/ eller Enneagrammet!
- eller ta utdannelsen for å bli en enda bedre Underviser eller konsulent!

Utdannelsen er 5 måneders utvikling av din personlige stil og dine evner som Underviser/ Trener. Du vil lære mange nye ferdigheter og bli støttet til å utvikle din personlige stil, og til å bruke dine sterke sider på aller beste måte.

Beskrivelse av utdannelsen

Du vil lære å undervise en gruppe mennesker gjennom å lede dem gjennom prosesser, læring og utvikling. Hvis du allerede har erfaring med dette, vil du få enda mer bevissthet om hvordan du kan bruke din NLP / Enneagram viten og din personlige stil til å sikre at deltakerne dine får maksimalt utbytte av undervisningen. Du vil bli utfordret i trygge rammer, så du kan utvikle enda flere sider av deg selv - både til bruk i rollen som Trener og generelt i livet. Og du vil få mye feedback og forslag til hva du også kan gjøre.

Du får mulighet for å bli sertifisert som NLP Trener, hvilket gir deg mulighet for selv å sertifisere andre som NLP Practitioner og NLP Master Practitioner.
Du får også mulighet for å bli sertifisert Enneagram Trener og tilby dine egne utdannelser til Enneagram Practitioner og Enneagram Master.

Utdannelsen handler ikke om å lære mer om NLP, Enneagrammet og Coaching - det forutsetter vi at du kan allerede.
I stedet fokuserer vi utelukkende på hvordan du kan bruke din viten om NLP/ Enneagrammet og menneskers måte å tenke på til å formidle de temaene du ønsker å undervise i.

Trenerutdannelsen er en utdannelse i hvordan form underbygger og støtter innholdet, og i hvordan man kan bruke pedagogiske prinsipper, NLP metoder og viten om Enneagramtyper til å støtte innlæring.

Datoer, pris og påmelding finner du her 

Forutsetninger for å delta

Du må minst være utdannet NLP Practitioner for å delta, men trenger ikke være utdannet i Enneagrammet (men det er en fordel at du har et grunnleggende kjennskap til emnet). For å bli sertifisert som NLP Trener må du dog være utdannet som NLP Master Practitioner (fra Makani eller annen skole). For å bli sertifisert som Enneagram Trener må du være utdannet som Enneagram Master (fra Makani eller en utenlandsk skole).

Med den profesjonelle Trener sertifisering vil du selv kunne etablere egne kurs og utdannelser samt sertifisere på NLP Practitioner og Master nivå.

Utbytte

På Trener utdannelsen vil du styrke dine kompetanser innenfor formidling, ledelse og kommunikasjon.
Du vil oppnå profesjonelle ferdigheter i å:

 • Sette og nå kongruente mål med din undervisning
 • Etablere og fastholde rapport (den gode kontakt) med grupper
 • Forstå gruppedynamikker og de utviklingsfaser en gruppe går gjennom
 • Motivere alle deltakere
 • Planlegge og gjennomføre en presentasjon på en sterk og effektiv måte
 • Gjennomføre både kortere og lengre undervisningsforløp, presentasjoner, workshops mm.
 • Undervise til, og matche, alle tanke- og lærestiler hos deltakerne
 • Formidle kompliserte emner på en enkel og forståelig måte
 • Assistere andre til å skape varige forandringer
 • Benytte storytelling, metaforer, eksempler mm. for å underbygge budskapet ditt
 • Undervise til både det bevisste og ubevisste sinn
 • Kunne beherske flere forskjellige underviser-stiler og skape variasjon
 • Improvisere og være fleksibel efter behov
 • Utvikle og bruke egne NLP teknikker
 • Lede deg selv inn i ressursfylte tilstander
 • Styrke din egen personlige stil som underviser
 • Bli en inspirerende og fangende underviser, som folk har lyst å høre på
 • Være en rollemodell for det, du formidler

Velkommen i den eksklusive ”klubb” av NLP- og Enneagram Trenere, som er dedikerte, kongruente og ønsker å gjøre en forskjell for mennesker. ”We walk the talk”

Underviser er Helene Makani

Du vil bli undervist av Helene Makani, som ble sertifisert som NLP Master Trainer i 1997, og som er en av de første Enneagram Trenere i Norden. Helene har stor internasjonal erfaring og brenner for å formidle på en enkel og pedagogisk måte, og for å se andre mennesker vokse og utfolde sitt potensiale.

Helene har utdannet ca. 200 Trenere i løpet av de siste 15 årene, i Danmark, Russland, Hviterussland og på Kypros, og tilbyr nå en Trenerutdannelse for første gang i Norge, og for siste gang før hun begynner å trappe gradvis ned på egen undervisning.
Benytt deg av sjansen til å få utdannelsen i Norge – det betyr bl.a. at hver gang du har en praktisk øvelse i å formidle til andre, kan du gjøre det på ditt eget språk!  

Om sertifiseringen

Sertifisering som Professional Trainer betyr, at du – innenfor NLP – kan sertifisere andre på Practitioner og Master nivå.

Denne sertifiseringen krever imidlertid at du oppfyller en rekke kriterier i form av erfaring, trening og egen utvikling, og at du har i alt 500 leksjoners utdannelse. Vi tilbyr denne sertifiseringen, men tilbyr også en sertifisering på et mindre krevende nivå, som Business Trainer.

Du kan lese her om disse to sertifiseringsmulighetene, som vi naturligvis også orienterer om ved starten på utdannelsen.

Den skriftlige sertifiseringen har til formål å måle din faglige kunnskap i NLP / Enneagrammet, for å sikre at du som Trener har et høyt faglig nivå.

Utdannelsens form

Utdannelsen er tilrettelagt og gjennomføres med stort fokus på praktiske øvelser. 
Det betyr at på hver modul vil du gjennomføre 2-3 korte presentasjoner og få kvalifisert feedback fra flere posisjoner.

Vi vil hver gang ta opp særlige emner innenfor undervisning, som f.eks. bruk av kroppsspråk og stemme, undervisning til det bevisste og ubevisste, eller demonstrasjoner (NLP) og intervjus (Enneagrammet).  De praktiske oppgavene du får vil være tilpasset emnet.

Du vil få praktiske oppgaver mellom modulene, og vanligvis møtes deltakerne og repeterer det faglige innholdet med hverandre. 

Datoer:  - OBS - på grunn av covid-19 er utdannelsen utsatt, da det er en del andre kurs som er satt på vent og som må avvikles først. 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sted: Torggata 1, 6. et.,
Underviser: NLP Master Trainer, Enneagram Trainer og ICTA Master Coach Helene Makani

Pris: 28.900 kr. Early Bird: 26.400 kr. - spar 2.400 kr.   

Du kan melde deg på her.

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.