Enneagram sommerkurs

Kropp, hjerte, hode - 3 online samlinger i august 2020

iStock 000020528818Medium

Mandag 3.aug. Kropp.  Torsdag 6. aug.: Hjerte.  Tirs. 11. aug.: Hode.  - Alle dager kl. 17.30-ca. 20.00
Pris for alle 3 kursdager: 1498 kr.   - påmelding her.

Kan du ikke delta på alle moduler kan du melde deg på en enkelt samling (550 kr.) - du finner påmelding her til 3. august  - her til 6. august  - her til 11. august

Trenger du å komme videre med din personlige utvikling? Lære mer om deg selv, få en ny vinkel på, og forståelse av typen din ? 

Dette onlinekurset gir deg mulighet til å lære mer om hvordan Enneagramtypene bruker kropp-, hode- og hjerteenergien, og hva det betyr for den personlige utviklingen. Du vil både lære mer om hvordan din type generellt bruker de tre energiene, og få innsikt i hvordan du bruker dem. 

Kurset er et avansert kurs, som forutsetter kjennskap til Enneagrammet, typene og sentrene.

På kurset vil det bli undervisning i dagens tema, både generelt om hvordan vi bruker de tre energiene, og spesifikt om 3 av typene hver gang. Vi vil sette fokus på hvordan typene bruker energiene "feil", slik at de forsterker Ego tenkningen, og hvordan man kan skape større bevissthet og større balanse i bruken av sentrene. 

På hver samling vil du også få mulighet for å diskutere dagens tema i mindre grupper, ut fra spørsmål som dere mottar på forhånd.
Gruppene vil bli satt sammen på tvers av Enneagramtype, for å gi mulighet til å få innspill fra mennesker som tenker annerledes enn deg. 
Hver samling avsluttes med en 10 minutters guidet meditasjon. 

Pris for alle 3 kursdager: 1498 kr.  - påmelding her

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.