Modul 3

(tidl. Ennea D)
Instinkter og igjenkjennelse. Neste kurs 15.-17. mars 2019  - følg link for påmelding


Dette kurset fokuserer dels på hvordan man kan dele inn typene i forskjellige undertyper, basert på ideen om at vi styres av tre grunnleggende instinkter, som kalles: Selvoppholdelse, Sosial og 1:1 . 

Vi jobber desuten med å skjerpe evnen til å kjenne igjen mennesker af de ulike typene, bl.a. gjennom intervjus og iakttakelse av adferd. Hva er det med håndbevelgelsene til type 7 ? Smiler mennesker av type 2 mer enn andre? Hvordan beveger mennesker av type 8 seg typisk? 
Vi kan ikke være sikre på hvilken type en annen person er, det er bare personen selv som vet det - men vi kan ha noen teorier. 

Kurset er et avansert kurs, som forutsetter et grundig kjenneskap til Enneagrammet, minst svarende til Grunnkurs + modul 1 og 2 eller tilsvarende fra en annen skole. 

Når du har gjennomført Enneagram Master modul 1-3 kan du fortsette på sertifiseringsmodul  og bli sertifisert som Enneagram Master - du kan lese om kriteriene for å bli Enneagram Master her. 

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev