Enneagram Grunnkurs

Neste kurs: 2.-3. feb. 2019 i Oslo - UTSOLGT

Neste kurs: 23.-24. mars i Oslo - du kan melde deg på her

Er du interessert i Enneagrammet, og nysgjerrig på hvilken type du er? 

Og hva betyr det egentlig at du er den typen? hva kan du bruke det til? 
Lurer du også på hvorfor du iblant har utfordringer med en eller flere av dine personlige relasjoner? Kanskje handler det om at typene har svært forskjellig fokus og forskjellig måte å kommunisere på. På dette kurset vil du få en innsikt hvordan andre tenker og begynne å kjenne igjen noen av menneskene rundt deg.

På kurset vil du lære:

* Om de 9 Enneagramtypene - du vil få hjelp til å finne typen din

* Grunntrekk ved de 9 typene

* Stress- og trygghets reaksjoner hos typene

* Sterke sider og personlig utvikling for hver av typene 

* Hvor forskjellig typene tenker og hva det betyr for deg.

Kurset kan tas enkeltstående, men er også første del av utdannelsen til Enneagram Master, samt en del av utdannelsen til NLP- og Enneagram Coach. 

Ta med din partner/ venn/venninne/ mor/ far/ datter/ sønn..
Enneagrammet er et fantastisk verktøy både for personlig utvikling og til relasjoner. Også svært gode relasjoner kan ha nytte av å forstå hverandre enda bedre, og unngå noen av de misforståelsene som iblant kan oppstå. Vi anbefaler derfor at du tar med en relasjon - og dere får naturligvis rabatt når dere kommer to eller flere." Det har vært fint å delta på dette kurset som par. Kurset i seg selv har gitt oss inspirasjon til å bli bedre kjent med oss selv og hverandre på en ny måte. Helene er kunnskapsrik og underviser med engasjement og stor aksept for vår forskjellighet, som smitter over på oss. Det å bli kjent med Enneagrammet har hjulpet oss til å se hverandre fra en ny vinkel. Vi anbefaler absolutt par som ønsker å utvikle parforholdet til å gå sammen på kurset." Målfrid M. og Tom E.J. 

 Du kan lese en artikkel om Enneagrammet hér.

Kjøp boken om EnneagrammetEnneagramBOG omslag2010

 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev