Oversikt over Coaching utdannelser

Er du interessert i å bli Enneagram Coach? Eller kanskje bare nysgjerrig på hva det kan gi deg? Å lære om coaching er også personlig utvikling, fordi du vil bli bedre til å sette deg oppnåelige mål, bedre til motivere deg selv, og vite mer om hva du skal prioritere, hva som egentlig er viktig for deg.

Hva er en Coach? Hva er en Enneagram Coach?

En Coach er en person som har lært å sette sin egen mening til side, og i stedet stille spørsmål som kan støtte andre til å finne sine egne svar. En coach er bevisst om hvordan man definerer mål som er oppnåelige, og hvordan man jobber med indre og ytre motstand på veien mot målet.
En Enneagram Coach har en dyp viten om hvor forskjellig mennesker tenker, og kan dermed forstå  andre og lettere finne frem til det bakenforliggende tankemønster. Les mer om hva coaching er her. 

Vi tilbyr 3 nivåer av coachingutdannelse. Nedenfor finner du en kort oversikt over nivåene - følg lenkene (klikk på overskriftene), da finner du nærmere beskrivelse av innhold, varighet samt dato og pris. 

Ta et eller flere trinn
Utdannelsene er bygget opp så du kan ta et, to eller flere trinn – det er helt opp til deg. Du melder deg til et trinn av gangen. Allerede etter de første trinnene vil du kunne støtte andre med deres mål.  Du kan begynne på trinn 1 eller 2, og du kan også ta trinn 2+3 før trinn 1. 

Hvis du har NLP-, Coaching- eller Enneagramutdannelse fra før, så Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut av hva du mangler for å ta det trinnet du ønsker.

Trinn 1: Basic Coaching utdannelse - fysisk eller nettbasert
Denne utdannelsen består av enten 12 leksjoner à 2 1/2 time på nett (Zoom) eller 6 dagers fysisk utdannelse i Torggata. 30 timers utdannelse i coaching ferdigheter med mange praktiske oppgaver i grupper - alt på nett. Etter utdannelsen vil du kunne støtte andre til å finne sine egne løsninger på problemer og nå enkle mål.

Trinn 2: Enneagram Grunnkurs (2 dager)
2 dagers Grunnkurs i Enneagrammet, som du kan ta hos Makani eller en annen skole.  Du lærer om de 9 Enneagramtypene, de tre sentrene og Enneagramsymbolet.

Trinn 3: Utdannelse til Enneagram Practitioner (4 dager)
På denne utdannelsen lærer du hvordan typene kommuniserer og samarbeider, og du øker din evne til å kommunisere med alle typer mennesker.

Trinn 4: Utdannelse til Enneagram Coach (13 dager + onlinekurs)

Denne utdannelsen er for deg, som ønsker å bli coach, og å bruke Ennea-grammet profesjonelt. Målet med utdannelsen er at du får et grundig kjennskap til Enneagrammet, og utvider coaching ferdighetene dine. Du vil få full oversikt over og erfaring med coaching teknikker og modeller, og vite hvordan du skal hjelpe mennesker til å nå målene sine. 

Trinn 4 a) Utdannelse som Enneagram Master 
Trinn 4 b) U
tdannelse som Enneagram Coach 

Det må påregnes en del hjemmeoppgaver og øvelser under utdannelsen. Utdannelsen avsluttes med skriftlig og muntlig evaluering og sertifikat som Enneagramcoach.

Trinn 5: Enneagram Master Coach (8 dager)
Denne utdannelsen er for deg som vil være spesialist i Enneagrammet, og ønsker å hjelpe andre til å gå dypere inn i begrensende tankegang og endre fastlåste måter å tenke på.

Utdannelsen forutsetter at du er Enneagram Coach (trinn 4).
Du vil bl.a.  lære om typenes forsvarsmekanismer og hvordan du støtter hver type til å jobbe med sine grunnleggende temaer. Du vil dessuten lære sterke teknikker til å skape varig forandring.
Evaluering og sertifisering forutsetter et visst antall coachingtimer, supervisjon m.m. Sertifiseringen foregår individuelt når du er klar. 

Ta et eller flere trinn - rekkefølge
Utdannelsene er bygget opp så du kan ta et, to eller flere trinn – det er helt opp til deg. Du melder deg til et trinn av gangen. Allerede etter de første trinnene vil du kunne støtte andre med deres mål. Du kan begynne på trinn 1 eller 2, og du kan også ta trinn 2+3 +4 (enneagramutdannelsen) før trinn 1 (Coachutdannelsen).

Hvis du har NLP-, Coaching- eller Enneagramutdannelse fra før, så Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut av hva du mangler for å ta det trinnet du ønsker.

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.