Coaching, terapi, rådgivning

Jeg tar desverre ikke nye coaching klienter for øyeblikket, men henviser til andre, dyktige coacher - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utover sommeren blir det mulig å få coaching, enten i Oslo eller via skype eller telefon. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.for å høre nærmere om dette. 

 • Enneagram-coaching og veiledning: Med utgangspunkt i din Enneagramtype snakker vi om livet og målene dine. Du blir mer klar på hvilke verdier du ønsker å bygge livet ditt på, og hvordan livet ditt skal være for at du for alvor trives. Hvis du ønsker det får du gode råd om hva som vil være sunnest for deg som den Enneagramtype du er.  
 • Hvis du ikke kjenner din Enneagramtype, eller er usikker på den, starter vi med at du tar en test og vi snakker om testresultatet. 
 • Er du usikker på veien videre frem?
  Coaching på målene dine
   - Klassisk coaching, hvor du blir støttet til å definere målene dine, og med støtte fra Helene finner frem til hvordan du oppnår dem. Du får kun spørsmål, som kan hjelpe deg til avklaring, og blir støttet til å finne dine egne svar.
 • Ønsker dere å utvikle parforholdet?
  Par-rådgivning -
  les mer her.
 • Opplever du at du ikke kommer videre med store temaer i livet ditt? Relasjoner til nære personer, problemer som gjentar seg, sorg eller utilfredshet som ikke vil slippe taket? Situasjoner som gjentar seg, selvom du forsøker å endre dem?
  Terapi/ Forandringsarbejde
  : med udgangspunkt i temaene dine jobber vi med dyptgående terapi, som skaper varig forandring. Det er ikke en forutsetning at du kjenner din Enneagramtype, men hvis du gjør tar vi utgangspunkt i de temaene som hører til typen. Vi jobber med forskjellige teknikker som tar utgangspunkt i NLP, Voice Dialogue m.m. Det er myke teknikker, som på bygger på oppmerksomhet på både tanker, kropp og følelser. Vi jobber ikke nødvendigvis med barndommen, men kan gjøre det. Teknikkene, kombinert med Helenes mangeårige erfaring og tilstedeværelse, er særdeles effektive for de fleste. 

Varighet og pris: En sesjon er 1 time. Prisen pr. sesjon er 950 kr., for 3 sesjoner 2500 kr., for 10 sesjoner 8.000 kr. ("klippekort", gjelder 2 år). Validert Enneagramtest koster 250 kr. i tillegg (selges kun i forbindelse med coaching). 

Sted: Sesjonene foregår i Torggata 1, 6. et., ringeklokke nr. 2. Kontakt Helene Makani for avtale på +47 4693 6030 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gavekort: Gi eller ønsk deg et gavekort på en eller flere coachingtimer. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 Jeg tar desverre ikke nye coaching klienter for øyeblikket., men henviser til andre dyktige coacher  - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev