Basic Coaching utdannelse

Liker du å støtte eller hjelpe andre, eller å gjøre en forskjell for andre? 

Opplever du at andre ikke alltid tar imot de gode rådene du gir dem, og kunne du tenke deg å lære hvordan du kan stille spørsmål, som hjelper dem til å finne sin egen løsning?
Kanskje er du selvstendig terapeut, fysioterapeut eller lignende, og vil gjerne bevege deg fra rådgivnig til coaching.
Eller du er leder og vil gjerne lære å stille coachende spørsmål til medarbeiderne dine, slik at de kan vokse med oppgavene.
Eller kanskje har du en drøm om å kunne jobbe som coach, og vil gjerne i gang med å lære de grunnleggende ferdighetene - da er dette et naturlig første steg.
Eller du er ingen av delene, men ønsker å utvikle deg personlig, og bli bedre til å sette deg mål og jobbe med selv coaching..

Denne utdannelsen er for alle som er interessert i å lære å coache, utvikle nye ferdigheter og lære gode modeller og verktøyer, som åpner nye muligheter for deg selv og andre. Du vil bli undervist av Helene Makani, som har over 20 års erfaring med å coache og å undervise i coaching.

Utdannelsen går over 6 dager fordelt på3 helger. Det er mange praktiske øvelser hver dag, så du får fort integrert de nye ferdighetene.  Du får desuten personlig, støttende feedback fra Helene Makani.

shutterstock 330606755

 

 

 

 

 

Etter utdannelsen vil du kunne gjennomføre coachingsamtaler hvor du hjelper andre til å definere mål og til å lage en handleplan for hvordan de kan nå disse målene. Du vil desuten ha lært mye om kommunikasjon som du også kan bruke i hverdagen til å forbedre din egen kommunikasjon med andre. 

"Jeg har tatt Basis Coach utdanning hos Helene Makani, og opplever henne som svært dyktig og profesjonell i måten hun lærer fra seg sitt materiale. Spesielt har jeg blitt bedre på å strukturere og vet mere om hvordan jeg kan legge opp en time med en Coachee."   Tove Løken, kundebehandler

3 moduler høsten 2020:
Modul 1:
17.-18. oktober
Modul 2: 7.-8. november
Modul 3: 5.-6. desember

Pris: 9.800 kr.  - 1000 kr. i depositum betales ved påmelding.
Du kan melde deg på her. OBS: Begrenset deltakerantall - meld deg på snarest!

Innhold

Modul 1
Hva er coaching? 
Hvordan skape tillit hos den man coacher?
Spørreteknikk
Feedbackmodellen

Modul 2
Verdier og mål
Coachingmodellen
Målsetting
Handleplan og målbilde

 

Modul 3
Drøm, kritikk, planlegging
Å forbedre relasjoner
Coaching i praksis – veien videre

Utdannelsen er også første steg i utdannelsen til Enneagram Coach, som du kan lese om her. 

Kurs-og-Coaching-logo

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller ring på tlf. (+47) 46 93 60 30

 

Adresse

Torggata 1, 6.et.
0181 Oslo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Cookies gjør det lettere for oss å gi deg våre tjenester. Med bruk av våre tjenester tillater du oss å bruke cookies.